Christmas at The Shed

Christmas is always marked as a line in the sand for things to be completed and The Shed was no different.  It felt like a race to the finish line with a great prize awaiting us.  We were very excited to spend our first Christmas at The Shed with the kids and our extended family and friends – and here is what it looked like….

 

La Cucina

The kitchen for The Shed was to be part of the open plan living/dining space, so we wanted it to feel light and adaptable, but also work in with the industrial aesthetic. As with everything on this build we wanted something striking but budget considerations meant nothing too pricey. Our architect proposed the idea of using mechanic/tool cabinets for the kitchen storage (instead of joinery), something he had seen at a friends place in up state New York. We were excited, and a little nervous, about this idea right up until we rolled the units into position against the oversized white sub way tile wall. We loved it! Cost effective, flexible, plenty of storage and the look worked perfectly with the industrial style of the house. If we ever want to update or change, we just simply roll them away… or as Dean our builder suggested, “like the Italians do, just take the kitchen with you when you leave’