La Cucina

The kitchen for The Shed was to be part of the open plan living/dining space, so we wanted it to feel light and adaptable, but also work in with the industrial aesthetic. As with everything on this build we wanted something striking but budget considerations meant nothing too pricey. Our architect proposed the idea of using mechanic/tool cabinets for the kitchen storage (instead of joinery), something he had seen at a friends place in up state New York. We were excited, and a little nervous, about this idea right up until we rolled the units into position against the oversized white sub way tile wall. We loved it! Cost effective, flexible, plenty of storage and the look worked perfectly with the industrial style of the house. If we ever want to update or change, we just simply roll them away… or as Dean our builder suggested, “like the Italians do, just take the kitchen with you when you leave’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s